H Xίλαρι Κλίντον «διδάσκεται» και στην «αριστερή» Αυγή

«Η τέχνη της έξυπνης ηγεμονίας»… , μα φυσικά κάθε αριστερό θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει ο τροπος σκέψης των δολοφόνων της υπερεθνικής ελίτ…. Κατά τους ελεεινούς επαγγελματίες αποπροσανατολιστές της Αυγής.

Το εχουμε πει πολλές φορές σε αυτό εδω το μπλοκ όπως και στο δικτυο της Περιεκτικής Δημοκρατίας οτι ο ρόλος της εκφυλισμένης «αριστεράς» και των όμορων κύκλων της στον «ελευθεριακό χωρο» όπως η «αντιεξουσιαστική κίνηση» με τα έντυπά της, δεν θα μπορούσε να είναι παρά μόνο η εξαπάτηση των πολιτικών ομάδων και ατόμων που προβληματίζονται ψάχνοντας μια νεα ρεαλιστική πολιτική αντισυστημική απαντηση στη λαίλαπα της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

Το άρθρο της Χίλαρι στην αυγή, είναι ενα ακόμη αποτέλεσμα της στρατηγικής αυτής που ακολουθεί εδώ και δεκαετίες η στημένη «αριστερά» του συστήματος.

Ολα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί, όπως φωναζαμε και φωνάζουμε στους δρόμους…

Μόνο που πλέον ο κόμπος εφτασε στο χτένι και πρεπει να ξεκαθαριστούν τα σκουπίδια απο τη τροφή και η αριστερά απο τους νεοδοσίλογους.

Ολα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί – Ιντιμίντια, Αυγή, ΕΛΕ, ΑΚ κλπ Καμία ανοχή σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται «ριζοσπάστες» και κάνουν τη πιο βρώμικη δουλειά του συστήματος. Φερέφωνα και διαχειριστές στις συστημικές εισβολές σε Ιρακ, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Συρία κλπ… και φερέφωνα και διαχειριστές στην εξασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαική ένωση για την πληρη εξαθλίωση του Λαού.

1 thoughts on “H Xίλαρι Κλίντον «διδάσκεται» και στην «αριστερή» Αυγή

  1. Απλά τώρα τα εχουν κατεβάσει τελείως.. Τα παλικάρια αγωνίζονται απροκάλυπτα πλέον για τα συμφέροντα των αφεντικών τους και όπως φάινεται και για την υστεροφημία των αρχιδολοφόνων της υπερεθνικής ελίτ.

    Αυτή είναι η «αριστερά» του συστήματος, αυτή ήταν πάντα. Με τη διαφορά οτι σήμερα είναι πανταχού παρούσα.

Σχολιάστε