Οι σιωνιστές του ΚΙΣΕ επιτίθενται κατά του Τζίμη Πανούση για την παράστασή του, μια παλιά ιστορία…

Την είδηση την είδα απο εδώ: http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9472.html

Σχόλιο του διαχειριστή pirateincl:

Ο Πανούσης όπως και άλλοι συγγραφείς και πολιτικές ομάδες, εχουν στοχοποιηθεί ξανά απο τους σιωνιστές του ΚΙΣΕ και τα παραμάγαζά τους στον ελλαδικό χώρο. Αυτή τη φορά όμως το σιωνιστικό κέντρο νοιώθει τόσο δυνατό ώστε να ζητάει και το κατέβασμα των αφισών του Πανούση απο τους δρόμους της Αθήνας απο τις δημοτικές αρχές…
Και πώς να μη νοιώθουν «δυνατοί» αφού η κοινοβουλευτική χούντα εχει καταστήσει τη χώρα προτεκτοράτο της υπερεθνικής και σιωνιστικής ελίτ. Πως να μη ζητάν επιτακτικά τη λογοκρισία αφου η περίφημη «αριστερή αντιπολίτευση» του Συριζα εχει καταντήσει το «αριστερό» σκυλί των σιωνιστών μαζί με τις «ελευθεριακές» ομάδες σαν την ΑΚ, eagainst, Τερμιναλ, Αντιφάδες, Οακκίτες και πολλά άλλα γκρουπουσκουλα σαν το ΣΕΚ που με «αντι Ισραηλινή» ρητορολογία εχει γίνει το βασικό φερέφωνο στην Ελλάδα και διεθνώς της συστημικής προπαγάνδας για Λιβύη, Συρία κλπ.

Απο την άλλη το «επαναστατικό» ιντιμίντα εχει δώσει δήγματα φιλοσιωνιστικής γραφής και λογοκρισίας αντισιωνιστικών σχολίων απο την αρχή του στησίματός του. Γνήσιο «παιδί» του χρηματοδοτούμενου ΠΚΦ δε θα μπορούσε να κάνει και τίποτε άλλο απ το να εφαρμόζει τις εντολές των διαχειριστών του.

Εδω ο στιγματισμός του Πανούση και του Τακη Φωτόπουλου απο τις ομάδες δορυφόρους της Ισραηλινής πρεσβείας και του προπαγανδιστικού σιωνιστικού τμήματος (Hasbara Department) το 2009, με τη καθοριστική ανοχή των γνωστών διαχειριστών του ιντιμίντια:

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1052651

Κάποια άλλα παραδείγματα υποστήριξης των σιωνιστικών συμφερόντων απο το «εναλλακτικό μέσο» που δεν είναι τα μόνα φυσικά.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=16821

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1398388

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=552702

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s