Τα παιχνιδια του Συν/Συριζα, η αλλαγή στάσης της Χρυσής Αυγής στο νομοσχέδιο παραχώρησης νήσων και νησίδων

 

Καταρχήν οφείλω μια συγνώμη, γιατί και εγω παρασύρθηκα απο ψευδείς ανακοινώσεις που κατέκλυσαν το διαδύκτιο σχετικά με το ποιοι ψήφισαν και καταψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Ετσι ανέρτησα και εγω το παρακάτω κείμενο με τον αντίστοιχο τίτλο:

«Υπερψηφίστηκε και από τη Χρυσή Αυγή η «ενοικίαση» των νησιών»

Τις θετικές ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής συγκέντρωσε η τροπολογία για τη μίσθωση νησιών που ανήκουν στο Δημόσιο.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ 166 βουλευτές ψήφισαν «ναι», 84 (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) «όχι» ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος Θόδωρος Παραστατίδης.

Σύμφωνα με την τροποποίηση της ρύθμισης που ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης κυριότητας αλλά μίσθωσης κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων.

Τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος με βάση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «απόπειρα εκποίησης χιλιάδων δημόσιων νησίδων» δήλωσε ότι η αλλαγή στη διατύπωση της διάταξης έγινε για να μην υπάρχουν πλέον περιθώρια «ούτε για αθέλητες παρανοήσεις, ούτε για σκόπιμες διαστρεβλώσεις».

Το είδα απο εδώ: http://koprotov.espivblogs.net/?p=990

Αυτή ήταν η αρχική δημοσίευση που όμως ήταν λάθος. Η ΧΑ δεν ψήφισε την τροπολογία, όμως την προηγούμενη μέρα στη βουλή, στελέχη της τοποθετούνταν υπερ της υπερψήφισης… Αν μη τι άλλο, η ΧΑ οφείλει πειστικές εξηγήσεις γι αυτό το μετατόπισμά της.

Περεταίρω να συμπληρώσω οτι το ΚΚΕ και Συν/Συριζα που δεν ψήφισαν τη παραπανω τροπολογία εχουν ακέραια την ευθύνη για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σήμερα και την εξαθλίωση του λαού.
1 Για τον μεν Συριζα, επειδή συνειδητά επιτελεί τον «αριστερό» στυλοβάτη του συστήματος, απο την ΕΕ/ΟΝΕ μέχρι τις παραστρατιωτικές οργανώσεις των μυστικών υπηρεσιών (Λιβύη,Συρία κλπ)
και 2 για το δε ΚΚΕ επειδή συνειδητά εχει επιλέξει να μην αγωνιστεί για έξοδο της χώρας απο την ΕΕ την οποία την βλέπει εφικτή μόνο οταν το ίδιο παρει την εξουσία… και ο κόσμος ας ψοφάει έξω απο τα «μαντριά» και ας ξεπουλιούνται τα νησιά όσο όσο, δασικές εκτάσεις, δημόσιες υπηρεσίες, λιμάνια κλπ…

Η παραπάνω σημείωση, είναι γιατί το συγκεκριμένο μπλοκ δε προκειται να γίνει ποτέ φερέφωνο στα επικοινωνιακά παιχνίδια του Συριζα… του πολυφορεμένου δίπολου «Συριζα ή φασισμός», στη ίδια γραμμή πλεύσης του παλιότερου «Πασοκ ή Δεξία»…
Μπορεί να μην ψήφισαν την συγκεκριμένη τροπολογία, αλλά δεν υπήρχε λόγος για να την ψηφίσουν… για να περάσει.
Σε κρίσιμες στιγμές όμως το πεμπτοφαλαγγίτικο κόμα της Κουμουνδούρου ξέρει να διαλέγει στρατόπεδο… Θυμάσαι το Μάαστριχτ;; τα ινστιτούτα του Soros;; Τις πλατείες με την ΕΛΕ;; την υπογραφή ευρωβουλευτών του Συν για την ιδιωτικοποίηση της παιδείας;; και πόσα άλλα…

Advertisements

5 thoughts on “Τα παιχνιδια του Συν/Συριζα, η αλλαγή στάσης της Χρυσής Αυγής στο νομοσχέδιο παραχώρησης νήσων και νησίδων

 1. Περί τροπολογίας για τη μίσθωση νησιών που ανήκουν στο Δημόσιο από την Χρυσή Αυγή

  Μία ψευδής είδηση κυκλοφόρησε προ ολίγου στα μέσα ενημέρωσης, με πηγή το ΑΠΕ (Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων).
  Πιο συγκεκριμένα διαδόθηκε ότι η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησης για την πολυετή μίσθωση δημοσίων νησίδων.
  Αυτούσιο το τελευταίο τηλεγράφημα του ΑΠΕ, το οποίο διορθώθηκε κατόπιν παρέμβασης του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής: «Με 166 «ναι», στην ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει ότι απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων για τη μίσθωση δημοσίων νήσων. Σε σύνολο 252 ψηφισάντων βουλευτών, «όχι» στην τροπολογία ψήφισαν 84 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ και ΚΚΕ) ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος Θόδωρος Παραστατίδης. Από τους εννέα βουλευτές των ΑΝΕΛ, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, την τροπολογία υπερψήφισαν ο Τέρενς Κουίκ, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Ραχήλ Μακρή και η Μίκα Ιατρίδη, ενώ καταψήφισαν οι Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάννα, Νότης Μαριάς, Γιώργος Νταβρής και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

  Βίντεο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LMoTTB6BoCk

  Η παραπάνω σημείωση, είναι γιατί η ανάρτηση αυτή στο μπλοκ σας γίνεται φερέφωνο στα παιχνίδια του Συριζα…(εμφύλιο)

 2. Ευχαριστώ για το σχόλιο, ναι το έμαθα και το διόρθωσα. Ωστόσο η ΧΑ οφείλει πειστικές εξηγήσεις για την μεταστροφή της αυτή, ενω την πρώτη μέρα δήλωνε οτι θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο και την επόμενη το καταψήφισαν.

  Να συπληρώσω βέβαια οτι ολη αυτή η παραπληροφόρηση με την εν λόγο ανάρτηση, προήλθε απο την Αυγή, μπλοκς και τρόλς του Συριζα και φυλλάδες όπως το «Ποντίκι».

 3. Χαίρομαι για την στάση που κρατήσατε στην συγκεκριμένη ανάρτηση. Αυτό σας τιμά και λέει πάρα πολλά .Η συστημική Χ.Α. (και όχι μόνο) σίγουρα οφείλει (κατά την γνώμη μου ) πολλές εξηγήσεις σε διάφορα θέματα, όπως π.χ. για το Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) το οποίο είναι απαλλαγμένο από την καταβολή φόρων ,συν ότι με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα (http://www.scribd.com/doc/28704619/%CE%A0%CE%94-182-78-%CE%99%CE%A3%CE%A1%CE%91%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D και http://www.scribd.com/doc/125758341/%CE%9A-%CE%99-%CE%A3-%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%95%CE%9D-%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%99 ) ,όπως επίσης μούγκα στην στρούγκα από Χ.Α. (και όχι μόνο) και καμιά καταγγελία για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, που οι εμπορικές-ιδιωτικές τράπεζες και τα funds τύπου Soros δανείζονται με ελάχιστο επιτόκιο από τις κεντρικές τράπεζες -(οι οποίες βρίσκουν αυτό το χρήμα δημιουργώντας το με απλές λογιστικές εγγραφές εκ του μηδενός)- και στην συνέχεια το δανείζουν με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο στα κράτη;. Καμιά καταγγελία για την παράλογη εκχώρηση του εκδοτικού προνομίου από τα κράτη στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες;. Καμιά καταγγελία για τα κράτη που δεν επιτρέπεται να έχουν άμεση πρόσβαση στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες -( ναι αυτές με την δημιουργία του χρήματος με λογιστικές εγγραφές εκ του μηδενός)- για δανεισμό με φθηνό επιτόκιο, δικαίωμα που παραλόγως το έχουν οι τράπεζες και τα funds, όπως ο Soros ;;;.
  Και καλά οι χρυσαυγήτες… αλλά μούγκα στην στρούγκα και από κάποιους που αυτοαποκαλούνται “δημοκράτες” και “αριστεροί” .
  Έχουμε κυριολεκτικά γενοκτονία του Ελληνικού λαού (μνημόνια-αυτοκτονίες καθημερινά-ανεργία-παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας-χαράτσια-εργασιακός μεσαίωνας(για όσους εργάζονται)-κ.λ.π. ) και η “αριστερά” δεν έχει σχίσει ούτε ένα καλσόν για αυτά ??? , αλλά είναι ετοιμοπόλεμη να δώσει μάχη για τον ρατσισμό και φασισμό στην Ελλάδα ( βλέπε λαθρομετανάστες άρα βλέπε Χ.Α.). Ο Ελληνικός λαός δολοφονείται και αντικαθίσταται από τον υπερεθνικό καπιταλιστικό και έχεις και την “αριστερά” (μαζί με τον υπερεθνικό καπιταλιστικό-ΜΜΕ ) να αποκαλεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ελληνικό λαό ( δηλαδή την Ελληνική εργατική τάξη) ρατσιστικό και φασιστικό, και να μιλάνε για ξενοφοβία. Το φέρνουν από εδώ το φέρνουν από εκεί (Πρώτο θέμα στην ατζέντα), μας βάζουν στο τρυπάκι να ασχολιόμαστε με το τι είπε και έκανε η Χ.Α. .Όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν (Χ.Α.) και πρόσω ολοταχώς για ένα νέο εμφύλιο (της Ελληνικής εργατική τάξη) η οποία “φυσικά” δεν έχει άλλα προβλήματα…. ,η, μεγαλύτερα προβλήματα…
  Το πάνε (κατά την γνώμη μου) για εμφύλιο και βλέπεις ότι το κάνουν και προκλητικά αλλά και χοντροκομμένα (π.χ. βλέπε μοντάζ με το νοσοκομείο ,η, η είδηση αυτής της ανάρτησης πως “παίχτηκε” ,η, τα γκαζάκια σε γραφεία της Χ.Α.) . Αυτός ήταν και ο λόγος που με οδήγησε στο να γράψω αυτό το σχόλιο.

  Υ.Γ.(1).
  Απορία , αν έπρεπε να μπουν 5-10 γκαζάκια σε ένα τοπικό κατάστημα της Χ.Α. ,στα γραφεία του μπατσοκ της δειμαρ και του αντωνάκι τι έπρεπε να βάλουν ?
  Υ.Γ. (2).
  Απορία ,οι άγρυπνοι φύλακες των μεταναστών “αντιρατσιστές” ,“αντιφασίστες”,”ανθρωπιστές” , η “αριστερά” οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ, τα διαφορά παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το Πάμε η Antifa, το Indymedia και όλοι οι συμπαθούντες φίλοι των μεταναστών γιατί αγαπούν τα φθηνά αντιρατσιστικά μεροκάματα όχι στα λόγια αλλά στην πράξη (όπως ο υπερεθνικός καπιταλιστικός) ?
  Γιατί δεν ασκούν βία κατά κανενός «αντιρατσιστή» ιδιοκτήτη, που πλουτίζει νοικιάζοντας για μια βραδιά το σπίτι του σε μετανάστες, που στοιβάζονται δέκα-δέκα σε ένα δωμάτιο σε άθλιες συνθήκες.
  Γιατί δεν μιλάνε, δεν βγάζουν τσιμουδιά και δεν ασκούν βία κατά κανενός «αντιρατσιστή» εργοδότη, που απασχολεί ανασφάλιστους μετανάστες για ένα κομμάτι ψωμί. Βενζίνη δεν βάζουν ?
  Το παμε και όλοι οι προηγούμενοι γιατί δεν πάνε έστω και συμβολικά να κάνουν κάτι, όπως κάνουν σε άλλες περιπτώσεις ?.
  Υ.Γ.(3).
  Απορία ,Η ναζιστική Χ.Α που είναι κατά των μεταναστών με “έργα” και όχι μόνο στα λόγια , αλήθεια τι καταφέρνουν όταν ξυλοκοπούν ένα μετανάστη ?. Λύνουν το “πρόβλημα” η οδηγούν το λαό και την εξουσία στην “ανθρωπιστική” νομιμοποίηση τους ,δηλαδή στην νομιμοποίηση της παράνομης και ανασφάλιστης εργασίας, γιατί για νόμιμη και με ασφάλιση εργασία έχουν τους ιθαγενείς που ξέρουν και την γλώσσα συν ότι δεν υπάρχει πλέον (νόμιμα) κατώτατος μισθός-κλαδικές συμβάσεις. Οδηγεί επίσης στην θέσπιση νόμων (περί ρατσισμού και μίσους) μόνο για την Ελληνική εργατική τάξη και έχουμε και το politically correct. Έτσι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, μόνο λαθραία τσιγάρα, και όπως λέει και ο κυρ μπάμπης στο σκαι televizion δεν υπάρχουν ρακοσυλλέκτες αλλά συλλέκτες τροφίμων.
  Τέλος Ὁ Μπένυ ξανακτυπά (ναι ο γνωστός δημοκράτης, ανθρωπιστής ,αντιφασίστας και αντιρατσιστής) με την “πρόταση νόμου Βενιζέλου”, και για λεπτομέριες εδώ:(http://filonoi.gr/fo-mpeny-xanaktypa/#more-95578).

  Σημ. Λέγοντας “αριστερά” εννοώ την συστημική αριστερά (κατά την γνώμη μου), δηλαδή κκε-τσυριζα και συνιστώσες του, και τέλος τους πεμπτοφαλαγγίτες του Soros (Indymedia-Antifa), Όσο για την δημαρ (το νέο laos) ούτε κουβέντα, όπως και για τον κωνσταντινου του ανταρσυα, που τώρα ο obama του κολλάει στην Συρία κάτι ένσημα που του λείπουν, ( δεν τα είχε συμπληρώσει στην Λιβύη), γιατί ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (NEW LEFT), ένας δεν είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός…..

 4. Σε πάρα πολλά συμφωνώ με αυτά που λες φίλε «φαεθον» και επίσης να σου πω οτι μου κάνει θετική εντύπωση που χρησιμοποιείς τον όρο «υπερεθνικός καπιταλισμός», όρος που μονο απ το δίκτυο της Περιεκτικής Δημοκρατίας χρησιμοποιείται και για την ακρίβεια «υπερεθνική καπιταλιστική οικονομία της αγοράς» και «νεο φιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση» και αποτελούν αναλυτικά εργαλεία για τον προσδιορισμό των συστημικών αιτιών της κρίσης σε θεσμικό επίπεδο, σε αντίθεση με κάποιους – που απο αφέλεια κυρίως – χρησιμοποιούν υπερεθνικούς όρους για να αιτιολογήσουν τη κρίση ως μια συνομωσία κακών πολιτικών και αλλά τέτοια…

  Θα σου απαντήσω σε καποια σημαντικά σημεία που έθιξες και εσυ.

  Εχεις απόλυτο δίκιο που έθιξες τη προσπάθεια στιγματισμού του ελληνικού λαού ως «ρατσιστικού» «ομοφοβικού» «αντισημίτη» κλπ… Και η επιχείρηση στιγματισμού των λαϊκών στρωμάτων της χώρας πριμοδοτείται και προωθείται απο σιωνιστικούς κύκλους. Ομως μη περιμένεις να βγει φατσα κάρτα η πρεσβεία του Ισραήλ για να κάνει τη προπαγάνδα της…. Τα φερέφωνά τους είναι πολύ συγκεκριμένα στον ελληνικό χώρο και μπορώ να στους ονοματίσω. Ορισμένους τους προσδιόρισες και εσύ.
  Αντιεξουσιαστική Κίνηση, ΕΕΚ (του Σαββα ΜΙχαήλ κολητάρι του ΚΙΣΕ), Τερμιναλ 119, Ομάδες Αντιφα, μαγαζιά και παραμάγαζα του Συριζα και του Ανταρσυα οπως το καθικι ο Σταματόπουλος του ΣΕΚ που ξεπούλησε τον αγώνα των εργαζομένων στο μετρό και καταστρέφοντας τη κινητοποίηση των εργαζομένων και πολλά αλλα. Μαζί και το ιντιμίντια που εχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη καταστροφή καθε ριζοσπαστικής τάσης, ενω με τα τελευταία γεγονότα σε Λιβύη Συρία κλπ έδειξε με το ποιο τραγικό τρόπο απο ποια κέντρα διαχειρίζεται.

  Ολοι αυτοί και πολλές άλλες ομαδούλες και ψευτοομαδούλες, αγωνίζονται σήμερα για τον «αντιφασιστικό» «αντιναζιστικό» αγώνα….
  Και είναι πολύ βολικό να τα βάζεις με κάποιον που δεν αποτελεί απειλή σήμερα – όπως ο φασιστικός μπαμπουλας – ενω απο την άλλη να υποστηρίζεις ολόκληρη την νεοφιλελεύθερη αντζέντα της Παγκοσμιοποίησης και να κανεις τουμπεκί αλλά και ¨πλάτες» στους μηχανισμούς που δένουν αυτή τη στιγμή τον ελληνικό λαό στις ανοιχτές αγορές που δεν είναι άλλοι απο την ΕΕ/ΟΝΕ και τις αντίστοιχες συμβάσεις.

  Δεν θα συμφωνήσω ομως για την αναφορά σου στο ΚΚΕ ως συστημικό. Συστημικός ο Συριζα ναι και οι όμορες ομαδες του, αλλά οχι το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ μπορείς να του κάνεις κριτική σε άλλα ουσιαστικά ζητήματα, οπως πχ για την παραίτηση απο τη παλιά του θέση για σχηματισμό «Αντι ιμπεριαλιστικού αντι μονοπωλιακού μετώπου» για έξοδο απο την ΕΕ. Μια θέση που αν την ακολουθούσε, αυτή τη στιγμή θα ήταν υποχρεωμένο να συμμετείχε σε ένα μέτωπο που θα ειχε ως πρωταρχικό στόχο την έξοδο απο ΕΕ/ΟΝΕ και την αυτοδυναμία της χώρας και κατόπιν την συστημική αλλαγή. Οπως λέει δηλ και το κάλεσμα του Μετώπου της Περιεκτικης Δημοκρατίας http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2012-02-29/metopo-koinonikis-ethnikis-apeleftherosis
  που οι κύριοι του ΚΚ είναι γνω΄στες εδώ και πολύ καιρό όπως και άλλα μετωπικά φυντάνια οπως το Επαμ που την έξοδο απο την ΕΕ τη εχει ως σάλτσα…

  Για το Ιντιμίντια δες δεξιά στη στήλη του μπλοκ μου θα βρείς αρκετά στοιχεία και δες και το άρθρο για τα ιντιμίντια εδω http://www.inclusivedemocracy.org/brochures/2012.01.02__o_rolos_ton_indymedia.html

  Για τον «αντιφασίστα» Σεκίτη Σταματόπουλο και το ρόλο τους στην απεργία των εργαζομενων του μετρό δες εδω http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-01-25/xounta-aftoi-i-emeis

  και για το «αντιφαστικό» σιωναζιστικό συρφετό δες εδώ να τραβάς τα μαλιά σου http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-01-18/keerfa-marionetes-antifa

 5. Θα συμφωνήσω επίσης με το παιχνίδι που πάνε να παίξουν σχετικά με το ψευτοδίπολο Συριζα – ΧΑ. Ναι και εγω εχω την άποψη οτι το σύστημα θα παίξει όλα τα χαρτιά του προκειμένου να αποπροσανατολίσει και να φοβίσει το κόσμο για να κάτσει στα αυγά του. Και ενα απο τα χαρτιά του είναι και η πρόκληση και καλιέργεια εμφυλιακού κλίματος μεταξύ χρυσαυγιτών και υποτιθέμενων αναρχικών. Υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα – στους Φαινανσιαλ ταιμς αν δε κάνω λάθος – οτι επίκειται «εμφύλιος» μεταξύ «φασιστών και αναρχικών»… καταλαβαίνεις λοιπόν!

  Θεωρώ όμως ακόμη σημαντικότερο, το σχέδιο Β της υπερεθνικής ελίτ που θα εφαρμοστεί στην ελλάδα αν τα πράματα οξυνθούν και ο λαός αμφισβητήσει καίρια την ένταξη της ελλάδας στην ΕΕ/ΟΝΕ.
  Και αυτό το σενάριο δεν είναι τίποτε άλλο απο το να μας βγάλουν εκτός ευρώ αλλά οχι εκτός ΕΕ… και τότε πραγματικά θα καταστραφούμε τελείως αφου θα καλούμαστε να πληρώνουμε τους δανειστές μας σε υποτιμημένο νομισμα, άρα ακριβότερες δόσεις… και με τους μισθούς στα ίδια και χαμηλότερα επίπεδα την ανεργία να καλπάζει κλπ.. Και μετά θα βγούν οι Ευρωλιγούρηδες να μας πουν οτι γι αυτή τη καταστροφή φταίνε αυτόί που αμφισβήτησαν την ΕΕ…

  Γι αυτό λοιπόν έξοδο απο το ευρώ χωρίς εξοδο και απο την ΕΕ είναι συνειδητή απάτη ολκής και ολοι αυτοί οι ειδήμονες που τους προωθεί το σύστημα σαν κάτι λαφαζάνηδες , Καζάκηδες κλπ που δεν βάζουν ως πρωταρχικό τους στόχο την έξοδο απο την ΕΕ, παίζουν εγκληματικό ρόλο στις πλάτες της χωρας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s