ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Πρώτον μια διαπίστωση που εχει τη σημασία της: Η σφαγή στη Γάζα δεν έγινε ποτέ πρώτο θέμα στη πρωτη σελίδα του ιντιμίντια. Δεν ήταν τοσο σοβαρό φαίνεται… Για τους προσεκτικούς, ανάλογη φυσικά ήταν και η στάση των σκατοφυλάδων του Συριζα όπως αυτών της Αυγής, οπου για να βρείς τίποτα για τη Γαζα έπρεπε να ψάξει κάποιος πολύ καλά σε κάτι καραγκιόζηδες που αρθογραφούν στις πισω σελίδες… και οι μόνες αναφορές ήταν ή στο στυλ πληροφορησης CNN, ή λαϊκίστικης κατανάλωσης που η αναφορά στις ρατσιστικές αρχές της θεμελίωσης της στρατηγικής εθνοκάθαρσης του Ισραήλ, είναι θέμα απαγορευμένο.

Πάμε λοιπόν στα κρυμένα…

Το πρώτο κρυμμένο μήνυμα δείχνει ότι η ΔΟ δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση μαζική δυναμική πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία, καλλιεργώντας 1) «στεγανά» μεταξύ ελευθεριακών και κομουνιστών και 2) όπως δείχνουν τα παρακάτω κρυμμένα σχόλια θα υποστηρίξει  την διάλυση της πορείας και την ταύτιση των ελευθεριακών με τη στάση αποχώρησης των Σύριζα/Ροσινάντε.

Όπως χαρακτηριστικά λέει το τελευταίο σχόλιο που φυσικά είχε την ανοχή της Σο «Αυτό που έγινε προχθες ηταν απλά επίδειξη του πως πρέπει να αντιδρά ο χώρος ανάλογα με τη στιγμή!», δηλ η «αντίδραση» του χώρου πρέπει να είναι η αποχώρηση χωρίς να φτάνει στο  στόχο του για χάρη κάποιας «τακτικής» που θα αποτρέψει την ένταση με τα Ματ… Δηλ αυτή η τακτική ενδείκνυται για όλες τις διαδηλώσεις…

Απολάυστε λοιπόν τους αγωνισταράδες της Συριζο «αναρχίας» πως εξαφανίζουν σχόλια πραγματικών αγωνιστών και συντηρούν αυτά που θέλουν:

Καλή η κίνηση αυτή.από Λες να ξυπνάνε οι κουκουέδες;!   16:07, Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012
Σωστή επιλογή να συνεχίσουν μέχρι και την πρεσβεία του Ισραήλ. Δημιουργεί   επιπλέον φόρτο και στη μπατσαρία.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1437570

Απορία…από @@@ 1:18, Κυριακή 18   Νοεμβρίου 2012
θεματικές: Καμμία θεματική
γιά την αποχώρηση από τη πορείαΟκ. οι μπάτσοι στήσαν τις κλούβες, κάναν φραγμό και απαγόρευσαν τη   συνέχιση της πορείας στη πρεσβεία των Ισραηλινών. ΚΑΙ ξαφνικά μεγάλα τμήματα   της πορείας άρχισαν να αποχωρούν ….και καλά από το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορείς να   περιμένεις και πολλά. Γιά κυβέρνηση πάει, δηλώσεις νομιμοφροσύνης κάνει,   βαδίζει ασφυκτικά μέσα στα μονοπάτια της «νομιμότητας» θα μας   ταράξει άλλωστε στη νομιμότητα, όπως δηλώνουν. Ομως ήταν λυπηρο να βλέπεις να   φεύγουν σύντροφοι του χώρου. Γιατί: Επειδή δεν μπορώ να φαντασθώ ότι   φοβήθηκαν και υπάκουσαν στην απαγόρευση των μπάτσων να θεωρήσω, ότι δεν ενδιαφέρει   το χώρο η σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα: Πολύ χοντρό και αυτό. Τότε τί   έγινε ρε παιδιά και δεν δόθηκε αυτή η μάχη; Και έμεινε τελικά η Ανταρσύα και   το ‘Κ’ΚΕ να κερδίζουν απο το πουθενά αυτή τη μάχη. Δεν ξέρω ειλικρινά αυτή τη   φορά δεν κατάλαβα μα με τίποτα,τη σκοπιμότητα αυτής της αποχώρησης.
Προσθέστε τα σχόλιά σας
1437825
γιατί το κρύψατε:από @@@ 10:46, Κυριακή 18   Νοεμβρίου 2012

ρε συντροφοι της ΣΟ: πού παραβιάζει την πολιτική δημοσίευσης: Αν μη τι άλλο δώστε μιά λογική εξήγηση. Μιά απορία είχα – πολιτικής αντίθεσης προφανώς – γιά την αποχώρηση από τη πορεία και το κρύψατε:

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1437780

μου λύθηκε η απορίααπό @@@ 22:40, Κυριακή 18   Νοεμβρίου 2012
Τώρα πιά το κατάλαβα,Φυγαμε από τη πορεία γιατί1)» οι μπάτσοι μας είχαν ασφυκτικό κορδόνι» (πρώτη φορά μας   συνέβη αυτό και μάλλον δεν ξέραμε έτσι ξαφνικό που ήταν, πως να το   διαχειριστούμε…)2) κατεβαίνοντας την Αλεξάνδρας, οι μπάτσοι, αν θυμάμαι καλά-και   θυμάμαι-, μας είχαν ακόμα πιο ασφυκτικά κλεισμένους και μάλιστα ήμασταν   απομονωμένοι και αποκομένοι από τους χιλιάδες της πορείας, άρα πιό ευάλωτοι3)» δεν είμαστε ουρά του κκε,» άρα από εδώ και μπρός, θα   πηγαίνουμε μόνο σε πορείες που καλεί ο α/α χώρος, δεν συμμετέχουμε πουθενά   αλλού, μη δώ συμμετοχή σε διαδηλώσεις γσεε-αδεδυ κλπ κοπρόσκυλων4)» το όλο ζήτημα αφορούσε διαπραγματεύσεις των αριστερών με τους   μπάτσους.» Οταν βλέπεις φραγμό μπροστά σου ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει   ανακοινωθεί, και εσύ θέσ να προχωρήσεις κάνεις κάτι: ή πάς μπροστά και   επιχειρείς το σπάσιμο του φραγμού, έστω και σε συμβολικό επίπεδο ή αν είσαι   κκε κάνεις διαπραγματεύσεις και ότι βγεί και όσο σε πάρει.5)»ποιά μάχη κερδήθηκε-που την είδες τη μάχη.» Προφανώς όταν   έγραψα μάχη, δεν εννοούσα οδομαχία, αλλά μάχη μεταξύ δύο αντιπάλων, που ο   ένας αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να φύγει. Μη ξεχνάμε, ότι είναι η πρώτη   φορά που το κράτος υποχωρεί απέναντι σε διαδηλωτές, οι οποίοι δεν είναι   Χρυσαύγουλοι. Σε αυτό το power game τελικά κέρδισαν οι από κάτω. Το γιατί χρειάζεται   μεγάλη ανάλυση

6)» Εφυγε το σεκ και ήταν η μισή ανταρσία» Και από πότε μας   ενδιαφέρει αν θα ήταν η ανταρσία, το σύνολό της ή κομάτια της γιά να   επιχειρήσουμε μιά ενέργεια ρε σύντροφοι? θέλαμε να πάμε τελικά στην πρεσβεία   ή όχι. Συνεκτιμήσαμε λάθος τις καταστάσεις και τους συσχετισμούς ή όχι.

Και στη τελική αφού το ξέραμε οτι η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι φεύγουμε   σαν κυρίες και αφήνουμε, έστω και τη μισή ανταρσία, που έτυχε να είναι   μπροστά, να παίξει το παιχνίδι και να το κερδίσει (αφού δεν αρέσει η λέξη   μάχη).

Μήπως, λέω μήπως, σύντροφοι να το ξανασκεφτούμε?

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1438040

και αφού η Δο του ιντιμίντια συντηρεί τη συζήτηση υπερ των εξαφανισθέντων από την πορεία λογοκρίνοντας τις απαντήσεις των χρηστών σε άθλια επιχειρήματα όπως οι απαντήσεις του παραπάνω χρήστη, καποιος επανέρχεται να ξανα- υποστηρίξει την αποχώρηση των μισο-«διαδηλωτών» και την γνωστή συριζαίικη τακτική του (σηκώνομαι και φεύγω αν τελικά κατέβω…) , λέγοντας:

Καλά είμαστε με τα   καλά μας;από @ntonis 17:05,   Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012
Ρε έχετε τρελλαθεί;   Οσοι από τον α/α χώρο είχαμε μείνει στην πορεία, αποφύγαμε το πέσιμο από τη   μπασκιναρία και τις συλλήψεις επειδή τα παιδιά ρίσκαραν να κρατήσουν το μπλοκ   τους μέχρι τέλους και υπάρχουν άνθρωποι που τους κατηγορούν ότι φύγανε αντί   να κάτσουμε να μας δεσουν ωραία – ωραία;;;;;;;
Εχετε καθολου μυαλό στο κεφάλι σας μερικοι – μερικοι;;;;;;Αυτό που έγινε προχθες ηταν απλά επίδειξη του πως πρέπει να αντιδρά ο   χώρος ανάλογα με τη στιγμή!
Και παίρνει την   εξής απάντηση που πάλι η γνωστή Συριζαίικη ΣΟ λογοκρίνει  :1438191
Καποιοι έφυγαν αλλά καποιοι έμειναν και   ήταν ξανά οι ανένταχτοιαπό Α 18:23, Δευτέρα 19   Νοεμβρίου 2012
1 Αν θες εσυ ο απο πάνω ενα «χώρο» να σηκώνεται να φεύγει στη   μέση της πορείας, τοτε τράβα στα μπλοκ του Συριζα και της Ροσιναντε.2 Απο που κι ως που η Ροσινάντε θεωρείται αναρχικός «χώρος»;;   Απο ποτε θεωρούνται δηλ σύντροφοι, μελη του Συριζα και των μέσων του;

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1438191

Μετά το τελευταίο μήνυμα που φυσικά το έκρυψαν, η ΔΟ βγάζει την από κάτω ανακοίνωση που λέει ότι τερματίζει τη συζήτηση και «κλειδώνει» το θρεντ… γιατί έτσι γουστάρει όταν η συζήτηση ξεφεύγει από τα προκαθορισμένα πλαίσια που επιβάλονται από τις θέσεις της εκφυλισμένης «αριστεράς» με κύριο εκφραστή της το Συν/Σύριζα.

1438195
η   συζήτηση κλειδώνεταιαπό mameloukos   18:39, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012
Η συζήτηση κλειδώνεται μιας   και το θέμα παρεκτρέπεται ενώ έχει απαντηθεί από τους συντρόφους της   Ροσινάντε.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1437772ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟ… ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ

2 thoughts on “ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

  1. Παράθεμα: ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ | ΑΝΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ εξω απο τα ελεγχόμενα "

  2. Παράθεμα: ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ | ΑΝΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ εξω απο τα ελεγχόμενα "

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s