2000 μηνιαίως για οποιον ανακυκλώνει τα σιωνιστικά τυποποιημενα μυνήματα του Hasbara Department

Εδω στην ελλάδα και σε άλλες χώρες του ίδιου επιπέδου εξάρτησης και υποτέλειας, που παιδιά λιποθυμούν απο ασιτία στα σχολεία, όπου βγάζουν φωτοτυπίες τα βιβλία οι καθηγητές για να διαβάσουν τα παιδιά, όπου όλα ξεπουλιώνται και άνθρωποι του μόχθου δε δισταζουν να αυτοπυρποληθούν μπροστά απο τις τράπεζες που τους κατάσχουν το σπίτι, εδώ λοιπόν στο ελληνικό προτεκτοράτο της υπερεθνικής και σιωνιστικής ελίτ αλλά και διεθνώς ο Σιωνιστικος προπαγανδιστικός μηχανισμός σκορπάει για άλλη μια φορά υψηλά πακέτα στους υπηρέτες του.

 

Israeli students to get $2,000 to spread state propaganda on Facebook

Israeli students to get ",000 to spread state propaganda on Facebook | The Electronic Intifada

 

Η Εθνική Ένωση Ισραηλινών Φοιτητών (NUIS) μετατρέπεται σε πλήρη εταίρο της Ισραηλινής κυβέρνησης, στηρίζοντας το σχέδιο διάδοσης της Ισραηλινής προπαγάνδας στο διαδίκτυο και σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Το NUIS ανήγγειλε την έναρξη ενός προγράμματος, το οποίο θα αμείβει με 2000 δολάρια το μήνα όσους Ισραηλινούς φοιτητές διατίθενται να αφιερώνουν πέντε ώρες την εβδομάδα για τη διάδοση της Ισραηλινής κρατικής προπαγάνδας από την «άνεση του σπιτιού τους». Εκτός αυτού, η Φοιτητική Ένωση θα συνεργαστεί και με την Εβραϊκή Υπηρεσία του Ισραήλ, στέλνοντας ‘πρεσβευτές’ της Ισραηλινής προπαγάνδας σε άλλες χώρες, πάλι επ’ αμοιβή.

Αυτό το πρόγραμμα στρατολόγησης Ισραηλινών φοιτητών εντάσσεται στη συστηματική προσπάθεια του Ισραήλ να αποδυναμώσει το διεθνές κίνημα αλληλλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους, υπό το μανδύα της απάντησης στις προσπάθειες «απονομιμοποίησης» του Ισραήλ και της καταπολέμησης του αντισημιτισμού. Η εμπλοκή της επίσημης Ισραηλινής Φοιτητικής Ένωσης και των Πανεπιστημίων της Χάιφα, του Τελ Αβίβ, του Μπεν-Γκουριόν και του Sapir College στο κρατικό αυτό πρόγραμμα προπαγάνδας το πιθανότερο είναι πως θα εντείνει τις φωνές που καλούν σε διεθνές μποϊκοτάζ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων του Ισραήλ.

Φοιτητές θα πληρώνονται για να διαδίδουν την κρατική προπαγάνδα στο διαδίκτυο.

«Είναι μια ευκαιρία για όλους εμάς, τους Ισραηλινούς φοιτητές, να βοηθήσουμε στη διάδοση της hasbara (της κρατικής προπαγάνδας), η οποία προβάλλει μια σωστή και ισορροπημένη άποψη για τα συμφέροντα και τις πολιτικές του Ισραήλ, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στη μάχη ενάντια στις προσπάθειες απονομιμοποίησης του Ισραήλ και ενάντια στην καλλιέργεια του μίσους προς καθετί εβραϊκό.»

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το NUIS, με την οποία καλεί τους Ισραηλινούς φοιτητές να συμβάλουν ενεργά στη διάδοση των μηνυμάτων του Ισραήλ. Η ανακοίνωση μεταφράστηκε στα αγγλικά από την οργάνωση Electronic Intifada.

http://omniatv.com/blog/printblog?index_php?view=article&id=1517&tmpl=component&print=1

 

ολο το κείμενο εδώ:

http://electronicintifada.net/blog/ali-abunimah/israeli-students-get-2000-spread-state-propaganda-facebook

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s