Η ΧΙΛΑΡΙ ΑΝΑΓΚΕΛΕΙ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…, ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ…

Όπως πολλάκις στο παρελθόν έχουμε αναφέρει και παλιότερα στο μπλοκ του «overdisinformation»  αλλά και αλλού, το σενάριο της Λιβύης θα συνεχίσει καταρχήν για Συρία και Ιράν. Η ίδια καθολική διαχείριση/κατασκευή μιας εικονικής πραγματικότητας που είδαμε σε ολο της το μεγαλείο με τη Λιβύη και μάλιστα να ανακυκλώνεται συστηματικά και κατ επανάληψη απο στημένα μπλοκ και πολιτικούς χώρους (πέμτη φάλαγγα) που μόνο κατ εφυμησμό ανήκουν σε μαρξιστικές ή ελευθεριακές τάσεις. Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια άλλωστε οτι το ιδιο το σύστημα εχει εισχωρήσει στους πολιτικούς χώρους με συγκεριμένους τρόπους, προσεκτικά οργανωμένους. Αυτό όμως είναι ενα θέμα που φυσικά θα επανέλθω με συστηματική μελέτη και αποδήξεις, αν και οι τελευταίες εξελίξεις με Λιβύη , Συρία κλπ σε διεθνές επίπεδο, αλλά και σε τοπικό με τη διαχείρηση της πλατείας συντάγματος απο τους υποστηρικτές της ΕΕ και του σιωνισμού (Συν, ΑΚ, η γνωστή κλίκα των καστοριαδικών και τα εναλλακτικά τους μέσα) , δεν αφήνει πλεον καμία αμφιβολία σε κανένα.

Αυτοί που αιματοκύλησαν τη Λιβύη, συνεχίζουν το ίδιο έργο για τη Συρία. Η Χίλαρυ βγήκε ανοιχτά ( γιατί οχι άλλωστε) να υποστηρίξει την «Συριακή αντιπολίτευση» και να προιδεάσει για το μέλον της… Αναφέρθηκε επίσης στη «ισχυρή αντιπολίτευση» που είναι καλά οπλισμένη και γι αυτό είναι πιθανό και εκει να ξεσπάσει «εμφύλιος πόλεμος».

Μας είναι γνωστό οτι η «συριακή αντιπολίτευση» όπως ακριβώς αυτή της Λιβύης των ταγματασφαλητών, είναι στημένοι απο τη cia οπλισμένοι και δικτυομένοι με τα αφεντικά τους.

ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

http://tv.globalresearch.ca/2011/08/death-squads-syria-part-intelligence-operation

και επίσης εδώ:

ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΎΝ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006

http://tv.globalresearch.ca/2011/04/us-funding-syrian-opposition

Οι μαζικές εκτελέσεις Σύριων στρατιωτών όμως τουμπεκί…

Σφαγες κατά στρατιωτών της Συρίας και χρηση οπλων από τους εκει «εξεγερμενους».

http://rt.com/news/syrian-opposition-violence-video-143/

μια απο τα ίδια με τη Λιβύη, όπως άλλωστε είχε επισημάνει και ο Ναζεμρόγια.

Νομίζω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για τις εξελίξεις αυτές που δεν είναι ουτε καινούργιες ούτε μας κάνουν εντύπωση. Εντύπωση μας προκαλεί μονο η σχεδόν καθολική σύμπλευση αυτού που αυτοαποκαλείται σήμερα «αριστερά»με το ίδιο το σύστημα. Η μέθοδοι επέμβασης άλλωστε του Νατο στα κράτη που δεν εχουν ενταχθεί ακόμη στη Νέα Διεθνή Τάξη που επιβάλει ο διεθνοποιημένος νεοφιλελευθερισμός, έχουν μελετηθεί και δημοσιευθεί απο το 2009 απο τα βασικά Think Tank της υπερεθνικής ελίτ :

Μια αρκετά καλή παρουσίαση του Wich Path to Persia, εχει κάνει και συνεχίζει να κάνει το μπλοκ αυτό, που πολλές πληροφορίες του είχαμε χρησιμοποιήσει και για τη Λιβύη. Η ανάλυσή του δεν βασίζεται στα συστημικά αίτια ( η διεθνοποιημένη καπιταλιστική οικονομία της αγοράς και το πολιτικό της συμπλήρωμα η αντιπροσωπευτική «δημοκρατία») και γι αυτό το λόγο είναι στα πλαίσια της γεωστρατηγικής ανάλυσης, αλλά παρόλα αυτά είναι χρησιμότατη πηγή πληροφοριών.

http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/brookings-which-path-to-persia.html

Η παρουσία και μονο τη «μελέτης » αυτής – που σημειωτέων δεν έιναι μονο για το Ιράν – φτάνει για να ξεβρακώσει ολη εκείνη την «αριστερά» που ουσιαστικά αναπαράγει τις σελίδες του αποπάνω συγγράματος, για να μας πήσει για «χασάπηδες», «δικτάτορες» κλπ που πρέπει να «εκδημοκρατιστούν». Ο «εκδημοκρατισμός» αυτός όμως θα ήταν μονο εφικτός με την φιμωση της αντισυστημικής αριστεράς και την ανάδειξη της ρεφορμιστικής χρηματοδοτούμενης αυτοαποκαλούμενης και βαφτιζόμενης απο σύστημα «αριστεράς».

Αυτός ακριβώς είναι ο «δρομος» που επικαλείται η αποπανω μελέτη για τον «εκδημοκρατισμό» των «κακών» καθεστώτων, μέσω του στησίματος «αντιπολίτευσης» και καλιέργειας αναταραχών μέσα στα κράτη αυτά όπου στη συνέχεια θα δίνονταν ώς αφορμή για τις ανθρωπιστικές σφαγές του Νατο.

Το νέο ενκσυχρονισμένο δόγμα των «ανθρωπιστικών επεμβάσεων» που ως βάση εχει το Wich Path to Persia, και με ομολογία των ίδιων των Think Tanks της υπερεθνικής ελίτ ως το πλέον «αποτελεσματικό» δόγμα είναι το http://www.responsibilitytoprotect.org/ .

Eν συντομία R2P. Το δόγμα που η «αποτελεσματικότητά» του χαράκτηκε πάνω στις βιασμένες λίβυες, τα σουβλισμένα παιδιά, τις ομαδικές εκτελεσεις, τους αποκεφαλισμούς των λίβυων, τα καμένα κορμιά της λιβικής αντίστασης, τη πληρη καταστροφή πόλεων που έγιναν πόλεις φαντάσματα, την έκδοση φετβά για να εχουν και τη θρησκευτική άδεια οι πεινασμένοι να τρώνε γάτες και σκύλους , τα κατακρεουργημένα παιδάκια που θαβονταν μεσα στα μπάζα των βομβαρδισμένων σπιτιών τους και πολλά άλλα.

Η «αποτελεσματικότητα»της καθολικότητας της εικονικής πραγματικότητας με την απαραίτητη υποστήριξη της ψέυτικης ξευτιλισμένης «αριστεράς».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s