H καλιέργεια εμφυλιακού κλίματος μεταξύ κομουνιστών και αναρχικών απο το athens indymedia

To αποκάτω κείμενο που ανέρτησα της Περιεκτικής Δημοκρατίας για τα γεγονότα της 48ωρης, με εκφράζει σχεδόν σε όλα του σημεία. Αυτό που θα πρόσθετα εγώ είναι οτι το Παμε κάλιστα θα μπορούσε να αφήσει ενα κομματι ανοιχτό του δρόμου εκει στο σημείο που ξέσπασαν τα επεισόδια, ώστε να εκφραστούν με το δικό τους τρόπο και άλλες κοινωνικές ομάδες. Ετσι θα διασφάλιζε και την περιφρούρηση του κόσμου που ήταν μεσα στις γραμμές του και δε θα λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης της περιοχής της διαδήλωσης.

Ωστόσο η ουσία του θέματος είναι αλλού. Και είναι αυτή ακριβώς που περιγράφει χαρακτηριστικά ο τίτλος της ανακοίνωσης του δικτύου της ΠΔ. Η προσπάθεια δηλ καλιέργειας εμφυλιακού κλίματος μεταξύ διαδηλωτών με διαφορετικές κοινωνικές θεωρήσεις. Δεν εχει ποτέ ξανασυμβεί να πετιούνται σπασμένα μάρμαρα πανω στα κεφάλια διαδηλωτών συνδικαλιστών και μολότοφ μεσα στο κόσμο και καποιοι απο αυτούς να λαμπαδιάζουν. Ήταν απο καθαρή τύχη που δε σκοτώθηκαν άνθρωποι απο αυτές τις δολοφονικές ενέργειες που συνεχιζόντουσαν επι μια ώρα τουλάχιστον. Περίπου 30 με 40 τραυματίες με ανοιγμένα κεφάλια κατέληξαν στα νοσοκομεία.

Αμέσως μετά τις δολοφονικές επιθέσεις η πρώτη πεμτοφαλαγγίτική ομάδα που έσπευσε να συνδράμει με την ανακοίνωσή της στο πολεμικό κλίμα, ήταν ποιοι άλλοι… οι σφουγκοκωλάριοι ηγετίσκοι της ΕΕ απο «ελευθεριακή» μεριά, της ΑΚ. Η ΑΚ που με τα γεγονοτα της Μαρφίν, είχε βγαλει αφίσα που στοχοποιούσε ως δολοφόνους το σύνολο του αναρχικού χώρου, τώρα με μια τεράστια κωλοτούμπα επικροτούσε τα γεγονότα με τις μολότοφ και τα μάρμαρα, γιατί προφανώς γι αυτούς ο εχθρός ειναι ο κομουνισμός… και οχι το διεθνοποιημένο σύστημα που μέσα απο την ΕΕ μας ξεπουλάει μπιλ μπαρά στα πολυεθνικά γουρούνια που και με βαση νόμου του κράτους, θα καθορίζουν απο δω και περα τη ζωή μας.

Οι στημένοι γνωστοί ποστερ του ιντιμίντια πιάσαν δουλειά αμέσως στη γραμμή της ΑΚ. Η ανακοίνωση της Ανταρσύα που δημοσιέυτηκε λιγο αργότερα, έτυχε μιας απιστευτης λασπολογικής επίθεσης ενώ τα κομμένα του ιντιμίντια άρχιζαν σωριδών να γεμίζουν απο κομουνιστες, ελευθεριακούς και ανένταχτους που δεν συμφωνούσαν με τη κατάπτυστη αυτή τακτική της κομουνιστοφαγίας. Για τα «εναλλακτικά» αυτά μίντια, οπως ακριβώς και στο θέμα της Λιβύης έτσι και τώρα έσπευσαν να διαμορφώσουν τη «πλειοψηφία» τους , λογοκρίνοντας με το γνωστό φασιστικό τους τρόπο τον οποίο διαχειρίζονται απο την αρχή της δημιουργίας τους.

Θα αρχίσω να δημοσιεύσω εδώ σε τμήματα, τα κομένα που μάζεψα απο τέσσερις μερες μονο λογοκρισίας του φασιστικού ιντιμίντια για να καταλάβουν ορισμένοι τη μέθοδο της «ελευθερης έκφρασης» που χρησιμοποιούν με βάση τις εντολές των αφεντικών τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s