Επέμβαση των Ματ στο χυτα. Ιδιωτικά συνεργεία εμποδίζονται απο απεργούς

To πρωί με εφοδο των Ματ κατελήφθηκε ο χωρος του χυτά που ήταν στα χέρια των εργαζομένων. Την ώρα της επεμβασης, οι καταληψίες στο μπλοκο ήταν λιγοι σε αριθμό

Η μαζική απεργία ομως στα απορριματοφόρα είναι καθολική. Καποιοι απεργοσπαστες και ιδιώτες επιστρατέυτηκαν για να μαζέψουν απο τους δρομους.

Σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρθηκαν επιθέσεις και μπλοκα σε ιδιωτικά συνεργεία που συνήθως συνοδεύονται απο Διας.

Αναφέρθηκε επίσης οτι μπλοκαρίστηκε συνεργείο που μαζευε σκουπίδια απο ομάδα των απεργών της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Το φορτηγό και η μπουλντόζα που χρησιμοποιουνταν για την αποκομιδή δεν έφεραν πινακίδες. Το φορτηγό που χρησιμοποιούνταν ήταν ανοιχτού τύπου κατι που απαγορεύεται αυστηρά απο τη νομοθεσία για λογους υγείας. Η ομαδα των απεργών της ΠΟΕ-ΟΤΑ κάλεσε την αστυνομία για να μεζέψει το παράνομο συνεργείο. Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να προβούν σε σύλληψη του παράνομου συνεργείου.  Κατά τα άλλα οι αυλικοί της κοινοβουλευτικης χούντας χρησιμοποιούν για δικαιολογία της απεργοσπασίας, την υγεία των πολιτών…  Των πολιτών που εξανδραποδίζονται με βαση των πολιτικών που εφαρμόζουν οι καρπαζοεισπράκτορες των ανοιχτών αγορών της Ευρωπαικής Ενωσης.

Ο «προοδευτικός» δημαρχος της αθήνας Καμινης, προσέφυγε στη «Δικαιοσύνη» για να βγεί η απεργία παρανομη και καταχρηστική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s